Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Dead or Alive 6 u izradi, stiže početkom 2019.!

Veliki povratak za serijal: Dead or Alive 6

Razvojni studio Team NINJA zvanično je najavio najnoviji nastavak popularnog serijala tuča – Dead or Alive 6.

Od detalja o igri za sad je poznato samo da će svi okršaji biti uzbudljiviji nego ranije zahvaljujući novom grafičkom endžinu koji je daleko bolji u odnosu na prethodnike. Serijal koji je prepoznatljiv po ,,eye-candy” faktoru tako će možda još jednom uspeti da oduševi sve stare, ali i nove igrače.

Jedan od autora igre je takođe naveo da će ona imati mod za jednostavnije kontrole, koji je namenjen igračima koji ne žele da uči kompleksnije poteze.

Za sad je potvđeno da će se u igri naći stari znanci: Helena Douglas, Hayate, Kasumi, Ryu Hayabusa, Zack, kao i Jann Lee.

Predstavljene i prve dve mape u Dead or Alive 6: Colosseum i The Throwdown, a navedeno je i da će biti zadržan ,,Mass Destruction” sistem kojim igrači mogu da iskoriste okruženje za kreiranje svojih napada.

Za sad je objavljeno svega nekoliko slika iz igre koje možete da vidite ovde, kao kratak trejler koji pokazuje igru u pokretu.

Autori igre naveli su da će igra biti objavljena za  PlayStation 4, Xbox One i PC platformu i to početkom naredne godine.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!