Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

U LEGO The Incredibles će se pojavljivati i drugi Disney junaci

Woody i Wall-E gostuju u LEGO The Incredibles

Nakon što je nedavno objavljena lista ačivmenta iz LEGO The Incredibles igre, igrčai su imali priliku da primete neke zanimljive i do sad ne objavljene detalje.

Samo nekoliko nedelja nas deli od premijere The Incredibles 2 filma, kada se očekuje i da istoimena LEGO igra stigne u prodavnice. Najnovije informacije su otkrile da će se glavnim junacima pridružiti i neki druge omiljene Disney i Pixar face.

Jedan trofej tako može da se osvoji kada se završi podvodna trka kao Dory, poznata ribica iz filma ,,Finding Nemo”. Zvuči kao pomalo čudan spoj, ali moraćemo da vidimo šta je to TT Games zamislio.

Drugi trofej je još zanimljiviji – sličica za ,,Truly Incredible” ačivment prikazuje sledeće likove: Woody (,,Toy Story”), Russel (,,Up”), Bing Bong (,,Inside Out”), Wall-E, kao i Merida (,,Brave”). Doduše, još nije poznato u kom obliku će se pojaviti ovi junaci i da će igrači imati opciju da ih koriste umesto Parr porodice.

Sve informacije su nezvanične, pa ostaje samo da sačekamo 15. jun, kada igra izlazi za PC i sve aktuelne konzole. Više vesti o LEGO igrama možete da pogledate ovde, a možete da pročitate i naše opise za LEGO Worlds ili LEGO Undercover.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!