Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

COD: Black Ops 4 će imati zombi mod

Bez ikakvog iznenađenja, izgleda da je neko od predstavnika E3 sajma potvrdio da će zombi mod biti ubačen i u Black Ops 4.

U najnovijem tvitu na zvaničnom profilu E3 sajma najavljeno je da će zombi mod najnovijeg Call of Duty ostvarenja biti prikazan pre predstojećeg sajma koji će se održati u Los Anđelesu od 12. do 14. juna, a veliki šou se očekuje i tokom održavanja tradicionalne gejming manifestacije.

Predstavnici E3 sajma su možda malo požurili sa objavom, jer Activision još ništa nije zvanično rekao o igri koju mnogi sa nestrpljenjem iščekuju.

Ne verujemo da je ikog ova informacija preterano iznenadila, ali obzirom na brojne glasine o tome kako će Call of Duty: Black Ops 4, pa i njegov rival Battlefield 5 biti dosta drugačiji u odnosu na prethodne igre (podsetimo, priča se kako najnoviji CoD neće imati singlplejer kampanju), postojala je opravdana sumnja da će Activision nešto promeniti.

Zombi mod je već nekoliko godina unazad jedna od najsvetlijih tački Call of Duty igara, pa moramo da zaključimo kako je

Call of Duty Black Ops 4 će detaljnije biti prikazan 17. maja, a očekuje se da će biti objavljen 12. oktobra u verziji za PC, Xbox One i PlayStation 4.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!