Close

Login


Close

Register

Close

Lost Password


DeathLoop_728x90_OUT

Anthem odložen za 2019, ali nam zato ove godine stiže novi Battlefield

Electronic Arts je nedavno saopštio nekoliko veoma bitnih vesti koje se tiču igre Anthem, Battlefield serijala, kao i Star Wars Battlefront II.

Vest koja je izazvala najviše pažnje je navod poznatog izdavača da ćemo na Anthem morati da čekamo i naredne godine, čime su potvrđene glasine koje su kružile u vezi sa ovim naslovom. Mada nam je trejler iz igre koji je EA prikazao delovao preambiciozno, predstavnici kompanije istakli su da igra nije odložena zbog problema u razvoju igre.

Istovremeno Electronic Arts je potvrdio da nas ovog oktobra očekuje nova Battlefield igra o kojoj ćemo sigurno čuti uskoro. Ovo već može biti i dovoljno dobar razlog zašto je Anthem pomeren za 2019. godinu, jer izdavač sigurno želi da izbegne situaciju koja se desila kada su Battlefield 1 i Titanfall 2 objavljeni relativno blizu jedan drugog, zbog čega Titanfall 2 nije zabeležio uspeh kakav zaslužuje.

Istovremeno, objavljeno je da Star Wars Battlefront II beleži dosta dobru prodaju: po navodima kompanije tokom prazničnog perioda je prodato više od 9 miliona primeraka igre, što je tek nešto manje od milion jedinica u odnosu na očekivanja kompanije. EA je saopštio i da će mikrotransakcije biti vraćene u igru u narednih nekoliko meseci.

Pored ovih vesti, Electronic Arts se pohvalio i odličnom prodajom svih svojih naslova, kao i veliko povećanje igrača koji igraju The Sims 4, FIFA Ultimate Team, FIFA Mobile, Battlefront II, Battlefield 1 i druge.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!