Otkriveno kada izlazi Red Dead Redemption 2?

Slider Sony Vesti Xbox

Popularna danska prodavnica igara  i konzola, CoolShop, započela je pretprodaju igre Red Dead Redemption 2, ali je možda i otkrila datum premijere pre vremena.

Kako je navedeno na stranici prodavnice CoolShop, Red Dead Redemption 2 će izaći 8. juna 2018. godine u verziji za PlayStation 4 i Xbox One.

Otkriveno kada izlazi Red Dead Redemption 2

Mada prodavnice često koriste nasumične datume kao placeholder-e za nadolazeće igre, nije redak slučaj da se ove informacije ispostave kao tačne. Takav je slučaj bio kada je baš ova prodavnica pre vremena otkrila da se pripremaju Xbox One i PlayStation 4 verzije Grand Theft Auto 5. Kako je i na ovom naslovu radio Rockstar možda ne bi trebalo odmah odbaciti  najnovije informacije o datum izlaska nastavka popularnog vesterna.

Update:

Red Dead Redemption 2 stranica na sajtu prodavnice CoolShop je apdejtovana i uklonjen je tačan datum, zbog čega nam sve ovo deluje još sumnjivije.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password