Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Nordeus predstavio Spellsouls: Duel of Legends

Kompanija Nordeus zvanično je predstavila svoju novu mobilnu igru po imenu Spellsouls: Duel of Legends,u verziji za iOS uređaje.

Ovaj naslov kombinuje osnovnu mehaniku MOBA i kartičnih igara, kako bi doneo što atraktivnije PvP okršaje, a ujedno i kompleksne strateške elemente. Svaki meč traje oko tri minuta što najbolje govori o tome koliko dinamični dueli mogu da budu.

Kompanija Nordeus je autor popularnog fudbalskog menadžera Top Eleven koji je do sad uspeo da okupi više od 150 miliona igrača. Ovakvo iskustvo iskorišćeno je i pri izradi najnovijeg ostvarenja ove kompanije, na kojem se radi već oko dve godine,

Spellsouls Nordeus

“Spellsouls je izgrađen na našem umeću u kompetitivnom gejmingu i sa ciljem da igračima pružimo pravu kombinaciju žanrova – balans između akcije i strateške umešnosti,” izjavio je Ivan Stojisavljević, CTO i su-osnivač Nordeusa. “U Spellsouls smo utkali mnogo znanja i stručnosti koje smo sticali godinama razvijajući i unapređujući Top Eleven, kao i ostale igre; a AAA produkcija i visoka angažovanost igrača su nam dva najveća prioriteta.”

Spellsouls je trenutno u softlaunch fazi i dostupan je na Apple App Storeu u osam zemalja, uključujući i hrvatski App Sotre. Android korisnici mogu da urade predregistraciju na zvaničnom sajtu igre.

https://www.youtube.com/watch?v=sqZuO01IxKw

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!