Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Svi Black Friday popusti na jednom mestu! – VGA Game Deals #3

Baš kao što smo i očekivali, proizvođači i prodavnice video igara zasuli su nas brojnim Black Friday popustima, pa sada za male pare zaista mogu da se kupe odlični naslovi.

Origin – link

Battlefield 1 i Titanfall 2 po ceni sa 33% popusta (40 evra), FIFA 17 sa 40% (35 evra), a Mirror’s Edge Catalyst i Dragon Age Inquisition GOTY po 15 evra. Battlefield 4 Premium Edition je oko 20 evra, The Sims 4 je oko 23 evra, a SimCity (2013) samo 5 evra (po toj ceni ga i vredi probati).

PlayStation Black Friday – link

U ponudi su popusti za PlayStation 4, PlayStation 3 i PS Vita igre. Snižene su cene za sve Sony ekskluzive, kao što su Uncharted, God of War, inFamous ili Killzone. Generalno se i nisu previše pretrgli, ali možda nađete nešto zanimljivo.

Square Enix – link

Imali su povoljnije cene za sve igre, ali su brzo povišene. Ipak, uz malo igranja sa severnoameričkom prodavnicom i dalje možete da kupite neke zanimljive naslove kao što je Just Cause koji košta 15 USD, Life is Strange za 5USD ili neku od Final Fantasy igara.

Ubisoft – link

Još jedna prilika da se uzme povoljno Rainbow Six Siege (20 evra), The Division (25 evra) ili neki drugi naslov.

Amazon – link

Kao i svake godine, Amazon se trudi da isprati američki praznik sa rasprodajom igara, ali ovogodišnja ponuda izgleda veoma mršavo. Ipak, najnoviji naslovi mogu da se kupe sa 35-40% popusta, a ključevi se mogu potom normalno iskoristiti na odabranoj platformi.

Steam – link

I naravno za kraj – Steam. Sada već tradicionalno pokrenuta je jesenja rasprodaja, a neki od najzanimljivijih naslova su: Cities: Skylines (7 evra), Outlast (5 evra), Just Cause 3 (12,5 evra), GTA V (30 evra), Batman: Arkham Knight (15 evra), Far Cry 3 i Skyrim (5 evra) itd.

Uz to, Steam je zamolio sve igrače da nominuju igre za neobične nagrade, pa pogledajte i to.

Ovaj spisak je podložan promeni, pa ga pogledajte kasnije opet za eventualne izmene. Da li smo nešto propustili? Javite!

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!