Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

Assassin’s Creed Shadows zvanično najavljen

Assassin’s Creed Shadows konačno šalje igrače u drevni Japan

Ubisoft je zvanično najavio Assassin’s Creed Shadows, najnoviji nastavak glavnog serijala. Veliku prašinu i nadu podigla je informacija da će ovaj naslov biti smešten u drevni Japan, okruženje koje je u prošlosti kod igrača bilo jedno od najželjenijih.

Igra će biti smeštena u 16. veku u Japanu tokom Azuchi-Momoyama ere. Igrači će preuzeti uloge dva različita lika, japanskog shinobija, Naoea, i stvarnog istorijskog samuraja, Yasukea.

Assassin’s Creed Shadows će ispričati povezane priče Naoea i Yasukea u turbulentnom kasnom Sengoku periodu, dok ovo dvoje otkrivaju svoju zajedničku sudbinu i uvode novo doba za Japan.

Igra obećava spektakularne gradove, prometne luke, mirna svetilišta i pejzaže. Takođe, Ubisoft tvrdi da će AC: Shadows imati nepredvidljivo vreme i menjanje godišnjih doba.

Ubisoft je takođe podelio prvi set slika iz same igre. Prema onome što znamo, igra će biti pokretana AnvilNext Engine-om, pa bi ove rane slike trebalo da vam daju predstavu o tome šta možete očekivati (mada su po običaju pažljivo iscenirane).

Ubisoft nije podelio dodatne tehničke detalje o AC: Shadows. Međutim, prema poslednjim glasinama, trebali bismo dobiti prvi trejler sa gejmplejom sledećeg meseca. Tako da će nam taj trejler dati bolju predstavu o tome kako ova nova AC igra izgleda i funkcioniše. Autori su potvrdili da naslov neće zahtevati konstantu internet konekciju.

Assassin’s Creed Shadows izlazi 15. novembra ove godine u verziji za sve PS5, Xbox Series i PC igračke sisteme.

Pogledajte najavni trejler.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!