Ghost of Tsushima izlazi na leto 2020.

Slider Sony Vesti

Ghost of Tsushima izgleda neverovatno!

Razvojni tim Sucker Punch Productions prikazao je novi trejler za Ghost of Tsushima, a otkriveno je i kada bi mogli da očekujem ovu igru.

Trejler je prikazan tokom The Game Awards 2019 događaja koji je održan u ranim jutarnjim časovima po našem vremenu, a voditelj i autor šoua Džef Kili (Geoff Keighley) je spomenuo da je najavni video za igru bio najduži tokom cele večeri.

To možda i nije toliko bitno koliko ono što je prikazano u njemu. U nekih četiri minuta i trideset sekundi prikazan je deo priče ovog naslova, kao i kratke scene iz same igre, a video prati epska muzika.

Uz video klip smo konačno dobili blagu ideju kada bi trebalo da očekujemo ovaj naslov, jer je otkriveno je i da će igra izaći tokom leta 2020. godine.

Autor igre, Sucker Punch koji je najpoznatiji po Infamous serijalu, u kojoj je glavni junak bio heroj sa super moćima, pa najnovije ostvarenje predstavlja nešto potpuno novo za razvojni tim.

Radi se o akcionoj igri koja je smeštena u feudalni Japan. Autori su spomenuli da će naslov ponuditi ogroman otvoreni svet, a okršaji na prvi pogled najviše podsećaju na Sekiro ili Soulsborne ostvarenja.

Ghost of Tsushima izlazi ekskluzivno za Sony PlayStation 4 konzolu.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password