Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

The Wolf Among Us 2 pomeren za 2019. godinu

Čekanje na The Wolf Among Us 2 se produžava

Telltale Games je saopštio da će objaviti The Wolf Among Us 2 tek 2019. godine.

Nastavak jedne od najpopularnijih Telltale igara, The Wolf Among Us, prvobitno je najavljen tokom prošlogodišnjeg San Diego Comic Con sajma i tada je rečeno da će on izaći krajem 2018. godine. Tada je razvojni tim rekao da priprema igru za konzole, PC i mobilne uređaje.

Ipak, ovih dana je saopšteno da će premijera biti odložena, a kao glavni razlog se navode ,,fundamentalne promene” unutar kompanije.

Telltale je takođe rekao kako planira da za to vreme dodatno unapredi ,,Drugu sezonu”, kao i da eksperimentiše sa novim gejmplej elementima. Razvojni tim je takođe rekao da izrada igre napreduje dobro i da sa nestrpljenjem čekaju da detaljnije prikažu novu igru.

Ne treba spomenuti da mi u VGA timu sa nestrpljenjem čekamo novu sezonu igre (Djixx je to i sama pomenula više puta) koja je rađena po jednom od najzanimljivijih stripova u poslednje vreme.

Dodatno vreme za izradu možda i nije tako loša stvar jer se čini kao da je Telltale Games u poslednje vreme samo štancao nove igre bez prevelikog ulaganja truda da ih učini zanimljivim kao što su nekad bili.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!