Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Boss Key Productions razvojni studio zatvorio svoja vrata

Ni Radical Heights nije spasio Boss Key Productions!

Razvojni studio Boss Key Productions koji je predvodio Cliff Bleszinski danas je zvanično prestao da radi, potvrdio je šef studija u zvaničnoj poruci na Twitter-u.

Tim koji stoji iza igara LawBreakers i Radical Heights naišao je na nepremostive probleme, priznao je Bleszinski u svojoj iskrenoj izjavi na Tiwtter-u. Kako on kaže, LawBreakers je bila odlična igra koja nije uspela da privuče veći broj igrača, zbog čega je debelo podbacila na finansijskom planu.

Nakon toga, Boss Key Productions je odlučio da napravi Radical Heights, battle royale igru po ugledu na senzacionalni Fortnite, koja je pak delovala neverovatno zbrzana čak i za jedan Early Access naslov. Zbog toga smo počeli da se pribojavamo da je ona bila očajnički potez razvojnog studija da se izvuče iz problema. To je potvrdio Bleszinski u svojoj poruci u kojoj je rekao da je ona stigla prekasno da bi pomogla.

Šteta jer je Radical Heights naišao na dobar odziv publike, iako je očigledno da na njoj treba još dosta da se radi. Kao blaga uteha stigla je informacija da će serveri za igru ostati uključeni još neko vreme, ali nije precizirano koliko dugo.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!