Novi God of War neće imati Season Pass

Slider Sony Vesti

U svom postu na Twitter-u, producent nove God of War igre je naveo da ona neće imati Season Pass.

Cory Balrog, producent najnovije God of War epizode bez okolišanja naveo je da Sony neće prodavati Season Pass za igru. Ipak, on nije objasnio da li to znači da razvojni tim ne planira da izbaci dodatne DLC-ove.

Stručnjaci procenjuju da će nakon izlaska igre najverovatnije biti objavljen bar jedan DLC, pa ako on ostane usamljen, izostanak Season Pass-a bi imao smisla. Drugi pak smatraju da Sony trenutno nema konkretne planove za dodatni sadržaj, te da je moguće da će promeniti svoje mišljenje nakon premijere igre.

Američka prodavnica GameStop nedavno je otkrila da će se u prodaji naći specijalno izdanje igre, Mason Edition. Ova vest možda i ne bi bila svima toliko interesantne da se ubrzo potom nisu pojavile glasine da će zbog toga možda uskoro biti objavljen i tačan datum premijere nove God of War igre.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password