Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

Darkest Dungeon II – The Binding Blade recenzija

Serijal Darkest Dungeon je visoko cenjen zbog izuzetnih ekspanzija za prvu igru, pa nije iznenađenje što su fanovi željno iščekivali Binding Blade DLC za Darkest Dungeon II.

Poslednji DLC donosi dva nova lika i proširenu misiju koja utiče na duele, obećavajući mnogo novih elemenata. U teoriji, ovo je nešto što obično poboljšava, ali u suštini i dodatno otežava već surovu tešku igru sa još više mehanika. Srećom, Binding Blade je bio blag sa ovim drugim.

Nove karakteristike i mehanike integrišu se u okršaje putem opcionalne misije. Misija zadužuje igrače da prate Krstaša Reynaulda, prikupljajući ključne predmete tokom nekoliko bitki koji su ispunjeni moćnim novim neprijateljima, što zahteva pažljiv izbor i taktiku.

Iako je izazovno i ponekad frustrirajuće zbog RNG elemenata, igra pruža olakšice kao što je čuvanje ključnih predmeta na početku svake bitke, čime se sadržaj čini pristupačnijim.

Sahar Duelista, jedan od novih likova, olakšava okršaje zahvaljujući svojim sposobnostima jakog udara i povlačenja. Njene sposobnosti su korisne u svim bitkama i dobro se slaže sa ostalim likovima. Kada igrači regrutuju Reynaulda, dobijaju moćnog borca sa tankijim build-om i sposobnošću samolečenja, što olakšava i najteže duele.

DLC ne samo da nudi zabavan novi sadržaj, već čini osnovnu igru zabavnijom. Čak i nakon završetka osnovne kampanje, igrači će želeti da nastave kako bi istražili nove sinergije likova.

Binding Blade je izuzetna ekspanzija koja donosi mnogo novog sadržaja za stare igrače i dodatne razloge za nove igrače da probaju igru.

Igru nam je poslao Red Hook Studios ali to nije uticalo na konačnu ocenu u skladu sa našom politikom o objektivnosti.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!