Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Crash Bandicoot 4 It’s About Time zvanično najavljen

Crash Bandicoot 4 procureo ranije, a sad stigla i zvanična potvrda

Activision je danas zvanično predstavio Crash Bandicoot 4 It’s About Time, novu igru u glavnom serijalu koja nam stiže već ove godine!

U pitanju je punokrvni nastavak koji će biti objavljen nakon više od dvadeset godina čekanja. Na ovom naslovu radi razvojni tim Toys for Bob koji je bio zadužen za Spyro Reignited Trilogy, što nam naslućuje sa koliko pažnje će se raditi na novom Crash nastavku. It’s About Time se izrađuje od nule, a autori tvrde da će se truditi da zadrže duh prve tri igre u serijalu. Igrači će imati priliku da vode Crash ili Coco Bandicoot, ali i neke druge junake iz ovog univerzuma.

Razvojni studio obećava nove poteze, elemente izvođenja, kao i neka iznenađenja.

O Crash 4 smo saznali pre nekoliko dana kada su procurele prve slike iz trejlera koje prikazuju glavne junake, nivoe, kao i sam datum izlaska. Toys For Bob je dan ranije potvrdio da će nova igra biti zvanično predstavljena u ponedeljak, 22. juna.

Crash Bandicoot 4 It’s About Time se priprema za PlayStation 4 i Xbox One, a planirani datum izlaska je 2. oktobar 2020. godine. Naslov će nositi punu cenu, što nam govori da bi trebalo da bude prepun sadržajem.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!