Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Assassin’s Creed Syndicate će biti besplatan na Epic Games Store od 20. februara

Lepo iznenađenje: uz Faeria i Assassin’s Creed Syndicate za dž!

Na Epic Games Store može trenutno da se vidi da će Assassin’s Creed Syndicate biti naredna besplatna igra na ovoj platformi.

Epic Games je nakon novogodišnje rasprodaje nastavio da deli besplatne igre, pa trenutno možete da besplatno dodate Kingdom Come Deliverance i Aztez u vašu kolekciju. Ove igre biće za dž do 20. februara do 17h.

Nakon toga Epic će deliti kartičnu igru Faeria kao i Assassin’s Creed Syndicate. Ovi naslovi će biti besplatni sve do 27. februara. Igre možete da preuzmete na ovom linku, a potrebno je samo da imate EGS nalog.

Syndicate je objavljen 2015. godine, nakon AC: Unity, a pre AC: Origins. Ovo je bila prva igra u serijalu koja je omogućila igračima da se nađu u ulozi ženske protagonistkinje, ali je velika novina bila i mogućnost da se tokom igre vode dva lika – brat i sestra Jacob i Evie Frye. Igra je smeštena u London tokom industrijske revolucije, krajem 19. veka.

Sa druge strane, Faeria je kartična igra pomalo nalik na Hearthstone ili MTG, ali donosi i mnoštvo novina. Autori ističu da je ovo jedino ostvarenje ovakvog tipa u kojoj igrači mogu da prikupe svih 300 karata za manje od 50 sati igre. Naslov se takođe nalazi na Steam platformi.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!