Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Torchlight Frontier sada je Torchlight 3, izlazi ove godine

Torchlight 3 će ipak biti pravi nastavak serijala!

Razvojni tim koji priprema novi Torchlight danas je najavio da je igra dobila novo ime, ali i ogromnu promenu gejmpleja.

Kako je to u današnjem videu zvanično potvrdio sam autor serijala, Maks Šefer (Max Schaefer), umesto free-to-play modela koji je krasio naslov do sada poznat kao Torchlight Frontier, ove godine ćemo dobiti Torchlight III koji će biti prava „premium” igra kao i njegovi prethodnici. To znači da će se ovo ostvarenje prodavati po određenoj ceni i da će igrači za nju dobiti kompletan sadržaj, bez mikrotransakcija.

Ovakva odluka donela je i velike promene u gejmpleju, a najveći uticaj su imali igrači koji su testirali alfa verziju nove igre. Naslov će se direktno nastavljati na prethodnike, imaće priču podeljene u poglavlja (numerisan „Act”), igrači će moći da igraju i oflajn i onlajn, a ingame prodavnica u kojoj su mogle da se troše prave pare je izbačena.

Odluka razvojnog tima je odmah naišla na pozitivnu reakciju igrača, jer je Frontier pokušao da promeni previše stvari po kojim je serijal do tad bio poznat.

Torchlight 3 će dakle biti akcioni RPG kao i njegovi prethodnici, a očekuje se da će biti objavljen tokom 2020. godine, za sad samo u verziji za PC (Steam).

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!