Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Lego Star Wars The Skywalker Saga dobio novi trejler!

Lego Star Wars The Skywalker Saga stiže naredne godine!

U susret film The Rise of Skywalker, razvojni studio TT Games objavio je novi trejler za igru Lego Star Wars The Skywalker Saga.

Ovaj naslov će na sebi svojstven način obuhvatiti svih devet Skywalker saga filmova, jer će poznate scene i događaji priče biti začinjeni šarmantnim humorom LEGO igara.

Od naslova se takođe može očekivati prepoznatljivo izvođenje serijala, ali su autori najavili da će najnovija igra biti manje linearna, jer će dozvoljavati igračima da biraju od koje epizode će krenuti i kojim redosledom će ih završavati. TT Games je potvrdio da će igra imati ukupno 45 nivoa kroz koje će igrači morati da biju protivnike, skakuću i rešavaju logičke probleme.

Akcija je takođe izmenjena kako bi dala veći fokus na okršaje lajtsejberima, ali i „Force” moćima. LSW: TSS će imati više od 200 različitih likova koje će igrači moći da koriste za prelazak priče. Za potrebe igre angažovana je nova glumačka ekipa, ali je Billy Dee Williams potvrdio da će pozajmljivati glas svom liku (Lando Carlissian) .

LSW: The Skywalker Saga izlazi za PC (Steam), PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch, a tačan datum premijere i dalje nemamo osim da će to biti tokom 2020. godine.

Pogledajte video ispod.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!