Close

Login


Close

Register

Close

Lost Password


Far Cry 6 image ad

Ghost of Tsushima izlazi na leto 2020.

Ghost of Tsushima izgleda neverovatno!

Razvojni tim Sucker Punch Productions prikazao je novi trejler za Ghost of Tsushima, a otkriveno je i kada bi mogli da očekujem ovu igru.

Trejler je prikazan tokom The Game Awards 2019 događaja koji je održan u ranim jutarnjim časovima po našem vremenu, a voditelj i autor šoua Džef Kili (Geoff Keighley) je spomenuo da je najavni video za igru bio najduži tokom cele večeri.

To možda i nije toliko bitno koliko ono što je prikazano u njemu. U nekih četiri minuta i trideset sekundi prikazan je deo priče ovog naslova, kao i kratke scene iz same igre, a video prati epska muzika.

Uz video klip smo konačno dobili blagu ideju kada bi trebalo da očekujemo ovaj naslov, jer je otkriveno je i da će igra izaći tokom leta 2020. godine.

Autor igre, Sucker Punch koji je najpoznatiji po Infamous serijalu, u kojoj je glavni junak bio heroj sa super moćima, pa najnovije ostvarenje predstavlja nešto potpuno novo za razvojni tim.

Radi se o akcionoj igri koja je smeštena u feudalni Japan. Autori su spomenuli da će naslov ponuditi ogroman otvoreni svet, a okršaji na prvi pogled najviše podsećaju na Sekiro ili Soulsborne ostvarenja.

Ghost of Tsushima izlazi ekskluzivno za Sony PlayStation 4 konzolu.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!