Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Ghost of Tsushima izlazi na leto 2020.

Ghost of Tsushima izgleda neverovatno!

Razvojni tim Sucker Punch Productions prikazao je novi trejler za Ghost of Tsushima, a otkriveno je i kada bi mogli da očekujem ovu igru.

Trejler je prikazan tokom The Game Awards 2019 događaja koji je održan u ranim jutarnjim časovima po našem vremenu, a voditelj i autor šoua Džef Kili (Geoff Keighley) je spomenuo da je najavni video za igru bio najduži tokom cele večeri.

To možda i nije toliko bitno koliko ono što je prikazano u njemu. U nekih četiri minuta i trideset sekundi prikazan je deo priče ovog naslova, kao i kratke scene iz same igre, a video prati epska muzika.

Uz video klip smo konačno dobili blagu ideju kada bi trebalo da očekujemo ovaj naslov, jer je otkriveno je i da će igra izaći tokom leta 2020. godine.

Autor igre, Sucker Punch koji je najpoznatiji po Infamous serijalu, u kojoj je glavni junak bio heroj sa super moćima, pa najnovije ostvarenje predstavlja nešto potpuno novo za razvojni tim.

Radi se o akcionoj igri koja je smeštena u feudalni Japan. Autori su spomenuli da će naslov ponuditi ogroman otvoreni svet, a okršaji na prvi pogled najviše podsećaju na Sekiro ili Soulsborne ostvarenja.

Ghost of Tsushima izlazi ekskluzivno za Sony PlayStation 4 konzolu.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!