Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Games.con 2019. se održava od 6. do 8. decembra

Games.con 2019. otvara svoja vrata za nekoliko nedelja!

Festival video igara i pop kulture Games.con 2019 ove godine se održava u periodu od 6. do 8. decembra u halama Beogradskog sajma.

Događaj posvećen gejmerima i ljubiteljima pop kulture i ove godine se održava u halama 1, 1a i 2, a u njima će moći da se vide najnovije video igre, esport turniri, najveći proizvođači, kao i najpoznatiji jutjuberi iz okruženja.

Ceo spisak igara i gostiju tek treba da bude otkriven, ali se na Facebook stranici festivala može videti da su planirani turniri u Dota 2, League of Legends, Fortnite, Mortal Kombat 11, FIFA 20 i drugi najpopularnijim naslovima.

Jedna od najzanimljivijih novina je još veći Indie Corner, kutak u kom će najbolji indie autori imati priliku da prikažu svoje igre. Razvojni timovi će se prikazati i u takmičarskom delu, koji će biti organizovan u partnerstvu sa GamesDaily Connect-om, a najbolji će osvojiti dve ulaznice za londonski GamesDaily Connect koji će biti održan u maju 2019. godine.

Ulaznice za Games.con 2019 se već nalaze u prodaji i to po ceni od 500 dinara za jednodnevne karte (prodavaće se po ceni od 600 din tokom samog trajanja festivala), dok trodnevne karte možete da kupite za 900 dinara. Više detalja pogledajte ovde.

Kao i svake godine, VideoGame Arena tim će ispratiti naš jedini festival gejminga i pop kulture – vidimo se na sajmu!

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!