Moderi pripremaju Red Dead Redemption Remaster za PC

PC Slider Vesti

Red Dead Redemption Remaster samo u verziji za PC

Tim modera je objavio da vredno radi na Red Dead Redemption Remaster verziji koja je zasnovana na PlayStation 3 i Xbox 360 emulatorima za PC.

Remaster je nazvan „Damned Enhancement Project“, a autori navode da rade samo na PC verziji igre baš zbog toga što je zasnovan na Xenia i RPCS3 verzijama. Kako oni ističu, najviše se radi na boljoj optimizaciji, ali će biti poboljšan i grafički izgled igre korišćenjem tekstura visoke rezolucije, unapređenjima korisničkog interfejsa i menija. Moderski tim takođe planira da unapredi modele okruženja i likova, kao i da ubaci dodatne specijalne efekte.

Xenia je Xbox 360 emulator, dok RPCS3 donosi PlayStation 3 igre na PC, ali ni jedan ni drugi ne emuliraju Red Dead Redemption savršeno.

Autori se nadaju da se Rockstar Games neće biniti jer oni u suštini poboljšavaju izgled osnovne verzije, a igračima će za pokretanje i dalje biti potrebna originalna igra. Takođe, po nekim glasinama Rockstar je trenutno prezauzet portovanjem Red Dead Redemption 2 u verziju za PC, pa se može pretpostaviti da remaster prve igre trenutno nije u planu ove kompanije što su predstavnici razvojnog tima više puta navodili (mada bi to pričali i da zaista rade na remasteru ili rimejku).

Za sad nije poznato kada možemo očekivati konačno izdanje Red Dead Redemption: Damned Enhancement Project-a.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password