Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

NFS Heat zvanično predstavljen, izlazi u novembru!

NFS Heat inspirisan prethodnicima!

Nakon dugog perioda apsolutne tišine, Electronic Arts je danas zvanično progovorio o najnovijoj Need for Speed vožnji koja će nositi jednostavno ime NFS Heat.

Iz kratkog trejlera može se zaključiti da će novi NFS vratiti juranjavu sa policijom, kao i to da će imati kastomizaciju vozila (po svemu sudeći bez mikrotransakcija!) i ulične trke. Ipak, iz tog videa nismo saznali previše, osim da će gejmplej biti prikazan za nekoliko dana tokom Gamescom 2019 sajma (na kojem će biti VGA ekipa, jej!).

Mada EA nije naveo konkretne detalje, pre zvanične premijere su procurele brojne informacije o novoj vožnji.

Stilizovan podnaslov „Heat” otkrio je da će novi NFS biti smešten u open-world gradu nalik na Majami. U prvi mah nam je stigla tvrdnja da će se igra odvijati samo tokom mraka, ali je to kasnije opovrgnuto, što se može videti i u trejleru. Ipak, NFS Heat neće imati dinamičnu smenu dana i noći, već će doba dana biti predefinisano za svaku trku.

Priča će biti važan deo singlplejer kampanje, a ona će navodno biti mračnija i ozbiljnija u odnosu na prethodne igre. U trejleru smo mogli da vidimo mali tizer radnje, ali najverovatnije i glavnu junakinju ove vožnje.

Izvođenje bi trebalo da bude fuzija Need for Speed (2015) i Need for Speed Rivals, a objašnjeno je da će NFSH imati leveling sistem. Arkadno izvođenje nije nikakvo iznenađjenje, ali je otkriveno da će igra ponovo imati sistem oštećenja (popravke se opet vrše proletanjem kroz benzinske stanice).

NFS Heat se očekuje 8. novembra 2019. godine u verziji za PC, Xbox One i PlayStation 4.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!