Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Pagan Online od danas dostupan kroz Early Access!

Srpski Diablo Pagan Online konačno dostupan i široj igračkoj javnosti!

Igra srpskog razvojnog tima Mad Head Games, Pagan Online, koja se razvija u saradnji sa kompanijom Wargaming konačno je dostupna svim igračima.

Nakon nekoliko zatvorenih beta testova, Mad Head Games je danas konačno objavio igru Pagan Online. Ona se trenutno nalazi u Early Access fazi i dostupna je na Steam i Wargaming.net platformama po ceni od 26,99 evra. Cena po kojoj se ovo ostvarenje prodaje je malo iznenađenje, jer je naslov prvobitno planiran kao free to play. Ipak, autori objašnjavaju da će na ovaj način igrači imati pristup celokupnom sadržaju igre.

Naslov je akcioni multiplejer RPG sa pogledom iz polu-ptičije perspektive, a po rečima razvojnog studija on je inspirisan Diablo franšizom. Autori su ranije navodili kako će preuzeti najbolje elemente žanra, ali će doneti i dosta inovacija.

Igra za sad nudi kompleksan singlplejer režim i multiplejer komponentu, a u budućnosti će biti proširena ekspanzijama koje su Mad Head Games i Wargaming već potvrdili.

Nama je svakako najinteresantnije to što je ovo ostvarenje ispirisano slovenskom mitologijom, a razvojni tim je kroz igru provukao i solidnu količinu lokalnih pošalica i izraza koje će razumeti samo ljudi iz našeg regiona.

Kako navode autori, Pagan Online će biti objavljen kasnije ove godine. Nadamo se da ćemo uskoro isprobati igru pa ćemo vam preneti naše utiske.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!