Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Wolfenstein: Youngblood dobio datum izlaska

Youngblood stiže ranije nego što smo očekivali!

Bethesda je okačila novi trejler za Wolfenstein: Youngblood u kom je zvanično potvrdila da će objaviti igru 26. jula 2019. godine.

Trejler je fokusiran na singlplejer priču najnovije Wolfenstein igre o kojoj do sad nismo čuli previše. Youngblood se odigrava 1980. godine, 19 godina nakon događaja iz The New Colossus, u kojoj je B.J. Blazkowicz pokrenuo Drugu američku revoluciju. Ipak u ovom naslovu se neće pojaviti glavni junak prethodnih naslova, već je protagoniste biti njegove ćerke bliznakinje Jess i Soph. One će imati nimalo lak zadatak da nađu svog oca u Parizu pod nacističkom okupacijom.

Trejler prikazuje da će igra zadržati prepoznatljiv humor i atmosferu Wolfenstein ostvarenja, kao i pogled iz prvog lica, dok će najveća novina biti opcija kooperativne igre (solo sa AI saveznikom ili sa drugim igračem).

Zanimljivo je da Wolfenstein: Youngblood izlazi u periodu u kojem obično ne očekujemo velike naslove, zbog čega nam deluje da ćemo ove godine lakše preživeti ,,letnju sušu”. Igra izlazi za PC, PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!