Wolfenstein: Youngblood dobio datum izlaska

Nintendo PC Slider Sony Vesti Xbox

Youngblood stiže ranije nego što smo očekivali!

Bethesda je okačila novi trejler za Wolfenstein: Youngblood u kom je zvanično potvrdila da će objaviti igru 26. jula 2019. godine.

Trejler je fokusiran na singlplejer priču najnovije Wolfenstein igre o kojoj do sad nismo čuli previše. Youngblood se odigrava 1980. godine, 19 godina nakon događaja iz The New Colossus, u kojoj je B.J. Blazkowicz pokrenuo Drugu američku revoluciju. Ipak u ovom naslovu se neće pojaviti glavni junak prethodnih naslova, već je protagoniste biti njegove ćerke bliznakinje Jess i Soph. One će imati nimalo lak zadatak da nađu svog oca u Parizu pod nacističkom okupacijom.

Trejler prikazuje da će igra zadržati prepoznatljiv humor i atmosferu Wolfenstein ostvarenja, kao i pogled iz prvog lica, dok će najveća novina biti opcija kooperativne igre (solo sa AI saveznikom ili sa drugim igračem).

Zanimljivo je da Wolfenstein: Youngblood izlazi u periodu u kojem obično ne očekujemo velike naslove, zbog čega nam deluje da ćemo ove godine lakše preživeti ,,letnju sušu”. Igra izlazi za PC, PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password