Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Osnovan e-sport Farming Simulator League sa nagradnim fondom od 250.000 evra

Ma ko je to tražio Farming Simulator e-sport turnire?

Čim jedna igra doživi veću popularnost logičan naredni korak je formiranje e-sport lige, ali verujemo da je malo ko očekivao Farming Simulator takmičenje!

Poznato je da ovaj naslov okuplja veliki broj igrača (mnogo veći nego što to deluje logično), pa čak i u našem regionu, a taj broj je dovoljan za veliko e-Sport takmičenje, smatra razvojni studio Giants Software. Autor igre je danas zvanično najavio Farming Simulator League sačinjen od 10 turnira koji će se odigravati širom Evrope. Kao neke od lokacija se navode najprestižniji evropski događaji kao što su Paris Games Week ili najveći sajam video igara na svetu Gamescom, dok će finale biti održano tokom FarmCon 2020 manifestacije.

Multiplejer okršaji u Farming Sim igrama nisu novina, jer su se i ranije odvijali u manjim razmerama. Jedna od ,,disciplina” je slaganje bala sena, a napeti okršaji će se voditi i u drugim poljoprivrednim takmičenjima, navode iz Giants Software.

Motiv za učestvovanje će biti fond nagrada od 250.000 evra, odnosno 280.000 američkih dolara, koji je obezbeđen uz pomoć nekih poznatih proizvođača kompjuterskog hardvera.

Takmičenje će biti onakvo kakvo najpoznatija farmerska simulacija zaslužuje, tvrde autori. Što se njih tiče,
Farming Simulator 19 je definitivno ispunio očekivanja jer je on prodat u milion kopija tokom prvih deset dana nakon premijere!

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!