Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Resident Evil 2 Remake 1-Shot demo gameplay: Samo jedna šansa da pređemo demo?

1-Shot demo donosi 30 uzbudljivih minuta igre!

Kada pogledamo P.T. i 1-Shot demo možemo samo da zaključimo da Capcom ne voli obične prezentacije svojih nadolazećih Resident Evil igara.

Popularni izdavač i razvojni tim je istrgao jedan deo iz Resident Evil 2 rimejka, stavio tajmer od 30 minuta za igru i samo jednu šansu da se on pređe (ili barem jednom na tom nalogu). Jedini problem je to što je u demo stavljena legendarna Racoon City policijska stanica koja je ogromna i zahteva dosta vremena za istraživanje. Kao da to nije bilo dovoljno pa su autori pripremili i brojna iznenađenja koja će sigurno uspeti da prepadnu i poremete koncentraciju čak i najmirnijih igrača.

Ovakav posao ne deluje kao nimalo lak, ali smo se mi ipak uhvatili tog posla. U ovom videu možete da vidite kako je nama išlo, gde smo grešili i da li smo uspeli da pređemo 1-Shot demo za Resident Evil 2 Remake.

Demo koji je ograničen na 30 minuta, tek je najnoviji pokušaj Capcom-a da iznenadi Resident Evil igrače (mada smo se odvikli i od demoa u poslednje vreme), jer je i za prethodnu igru, Resident Evil 7: Biohazard, svojevremeno japanski razvojni tim objavio P.T. demo. Ovaj demo je služio da dočara igračima kako će novi RE naslov izgledati, ali on nije imao previše veze sa konačnom verzijom igre.

Resident Evil 2 Remake stiže 25. januara u verziji za PC, PlayStation 4 i Xbox One.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!