Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Otkrivene PlayStation Plus igre za januar 2019.

PlayStation Plus se narednog meseca oprašta od PS3 i Vite!

Sony je danas otkrio koje igre će u januaru 2019. godine dobiti igrači koji su pretplaćeni na PlayStation Plus, a spisak predvodi simulacija zimskih sportova.

Radi se o solidnoj igri razvojnog tima Ubisoft Annecy po imenu Steep koja je izašla u decembru 2016. godine. Naslov jedino i možemo da opišemo samo kao simulaciju zimskih sportova, jer on kombinuje nekoliko različitih disciplina kao što su skijanje ili snoubording. Igra je nakon svoje premijere dobila apdejt posvećen Zimskim olimpijskim igrama, a naš opis možete da pročitate ovde.

Druga igra koju će Sony dodati u PS Plus biblioteku za PlayStation 4 konzole je Portal Knights. Ovaj simpatični akcioni naslov je u prvi mah izdat 2016. kroz early access program da bi svoju premijeru dobio 2017. godine.

Poslednje igre koje će biti dodate za PlayStation 3 su Zone of Enders HD Collection i Amplitude, dok će Vita dobiti Fallen Legion: Flames of Rebellion i Super Mutant Alien Assault. Sony je najavio da neće dodavati nove naslove za ove konzole nakon februara 2019. Na ovom spisku se sigurno najviše izdvaja Zone of Enders HD na kojem je radio legendarni Hideo Kojima.

Svi naslovi će biti ubačeni u PS+ tokom prve nedelje januara, a do tad igrači i dalje mogu da dodaju u svoju kolekciju Soma, Onrush i druge decembarske igre.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!