The Walking Dead igra će dobiti poslednje dve epizode

Mobilne igre PC Slider Sony Vesti Xbox

The Walking Dead ipak dobija kraj!

Kompanija Skybound Games objavila je na svom zvaničnom twitter nalogu da će se ona postarati da Telltale The Walking Dead serijal bude završen kako treba.

Budućnost poslednje sezone Telltale The Walking Dead serijala dovedena je u pitanje kada je nedavno razvojni tim objavio kako zatvara svoja vrata. Popularna avantura, tj. interaktivni film epizodnog karaktera po prvobitnom planu je trebalo da se okonča do kraja godine, ali je razvojni studio uspeo da objavi samo dve epizode.

Kako je navedeno u saopštenju, Skybound Games je postigao dogovor sa razvojnim timom Telltale Games, pa će sa developerima igre raditi na preostale dve epizode i tako se pobrinuti da TWD i Clementine dobiju kraj kakav zaslužuju.

Skybound Games je u sastavu kompanije Skybound Entertainment čiji je jedan od vlasnika i osnivača Robert Kirkman, autor i pisac The Walking Dead stripa. Skybound je do sad bio samo izdavač nekoliko indi igara.

Ovo je bio jedini Telltale Games serijal koji je bio započet u momentu kada je studio objavio da prestaje sa radom, ali se znalo da je tim radio na drugim sezonama The Wolf Among Us i Game of Thrones avantura, kao i Stranger Things igri čije sudbine za sad nisu poznate.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password