SCUM igra iz Hrvatske osvojila Twitch

PC Slider Vesti

SCUM nadmašio čak i Fortnite!

Survival ostvarenje SCUM na kojem radi hrvatski razvojni tim Gamepires danas je bio najpopularniji naslov na platformi za strimovanje igara Twitch.

Indi izdavač Devolver Digital na svom twitter nalogu je takođe objavio da je SCUM ujedno i njihova najuspešnija igra do sad. Mada tačne cifre nisu obelodanjene, naslov se našao u top 10 najigranijih na Steam-u i u momentu pisanja ovog teksta on ima više od 50.000 aktvnih igrača istovremeno.

SCUM se našao u Steam Early Access programu tokom jučerašnjeg dana, a po navodima autora biće u aktivnom razvoju bar još godinu dana. Taj period bi trebao da bude dovoljan da Gamepires kompletira svoj survival naslov. Ipak, on i u trenutnom stanju poseduje veliki broj funkcija i igriv je.

Mada igra trenutno ima ,,mixed” rejting na Steam platformi, deluje kao da većina igrača koji daju loše ocene ovom ostvarenju ne razumeju u potpunosti šta znači Early Access. Naime, najviše žalbi se odnosi na tehničke probleme koji su tipični za projekte u ovom stadijumu razvoja.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password