Objavljena WoW Battle for Azeroth ekspanzija

PC Slider Vesti

WoW Battle for Azeroth ekspanzija je sedma po redu

WoW Battle for Azeroth ekspanzija je od danas dostupna u prodavnicama, kao i na Blizzard-ovoj platformi Battle.net i može se zaigrati odmah.

Activision i Blizzard su 14. avgusta zvanično objavili sedmu ekspanziju za World of Warcraft po imenu Battle for Azeroth. Najnovija ekspanzija u 13 godina dugoj istoriji popularnog MMORPG naslova je stigla dve godine nakon prethodnog proširenja po imenu Legion.

Battle for Azeroth je podigao level cap sa 110 na 120, dodao je nove kontinente po imenu Kul Tiras i Zandalar, nove duneon i raid nivoe, po tri nove rase za Alijansu i Hordu, kao Warfronts mod, PvE režim za do 20 igrača.

Povodom premijere ekspanzije, kompanija ComputerLand je organizovala ponoćnu prodaju koja je počela juče od oko 22h i trajala je sve do jedan sat posle ponoći. Pogledajte ispod neke (brzinske) slike sa događaja.

A dobili smo i novi trejler povodom premijere ekspanzije:

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password