Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

NBA Playgrounds 2 postaje NBA 2K Playgrounds 2!

Sada kada je 2K Games stao iza igre, očekujemo još više od NBA Playgrounds 2!

Razvojni tim Saber Interactive i 2K Games objavili su da su uspostavili saradnju što će doneti velike promene za NBA Playgrounds 2.

Novo izdanje arkadnog basketa rađenog u maniru klasika NBA Jam sa novim izdavačem dobio je i novo ime i sada se zove NBA 2K Playgrounds 2. Saradnja razvojnog tima i izdavača zaslužnog za NBA 2K franšizu,  trenutno najbolje košarkaške simulacije, sigurno će uticati na to da i Playgrounds 2 bude ozbiljno shvaćen, međutim, predstavnici obe kompanije za sad nisu želeli da pričaju o tome šta to konkretno znači.

Prvi NBA Playgrounds dočekali smo sa oduševljenjem ali je ono brzo splasnulo kada smo se uverili da je igra nedovršena i prepuna nedostataka. Autori su naknadnim apdejtima uspeli da isprave neke od mana, ali ovaj naslov i dalje u najbolju ruku mogao da se opiše kao prosečan zbog nedostatka sadržaja i repetativnosti. Ispod teksta možete da vidite naš gejmplej video u kojem Kika i Petar isprobavaju ovaj naslov po prvi put.

Baš zato nismo bili sigurni u to šta možemo da očekujemo od NBA Playgrounds 2, a utisak nije popravila ni objava autora od pre par meseci da će igra biti odložena na ,,neodređeno”. Odlaganje igre bilo je propraćeno otkazivanjem narudžbina, kao i vraćanjem novca igračima, što je signaliziralo da nešto nije u redu. Ipak, sada kada je objašnjen razlog te odluke, situacija deluje potpuno drugačije.

NBA 2K Playgrounds 2 će biti objavljen ove jeseni u verziji za PC, Nintendo Switch, PlayStation 4 i Xbox One.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!