Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Life is Strange 2 prva epizoda izlazi 27. septembra!

Life is Strange 2 će biti podeljen na pet epizoda

Datum izlaska prve epizode igre Life is Strange 2 otkriven je na zvaničnom Twitter nalogu posvećenom LiS univerzumu.

Premijera je obelodanjena u kratkom teaser videu, a osim datuma navedeno je i to da će Life is Strage 2 imati pet epizoda. Video možete da pogledate ispod.

Ovo su jedine informacije o novoj Life is Strange igri koju je Dontnod Entertainment naveo, ali su autori spomenuli da će više detalja biti otkriveno tokom avgusta. Ovde se najverovatnije cilja period uoči ili tokom Gamescom sajma koji se održava do 21. do 25. avgusta.

Do septembra moći ćemo da prekratimo čekanje zanimljivom mini epizodom The Awesome Adventures of Captain Spirit koji je smešten u LiS univerzum i predstavlja uvod u drugu igru. Igra je najavljena tokom E3 2018 sajma, kada su neki igrači pomislili da se radi o nastavku popularne igre. Međutim to nije slučaj i Captain Spirit je naslov koji prati devetogodišnjeg dečaka Krisa (Chris) koji uz pomoć bujne mašte beži od stvarnosti. Po navodima autora, neki izbori i odluke će biti prenete u Life is Strange 2, a ova epizoda će moći da se preuzme tokom sutrašnjeg dana besplatno na PlayStation 4, Xbox One i PC (Steam) platformama.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!