Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Crash Bandicoot dobija još jedan novi besplatni nivo!

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy dobija besplatni apdejt!

Taman kada smo pomislili da smo videli sve što Crash Bandicoot N. Sane Trilogy ima da ponudi, autori su ponovo uspeli da nas obraduju.

Activision i Vicarious Visions su objavili da će 29. juna u igru dodati novi nivo, nazvan Future Tense. Nivo će biti napravljen za Crash Bandicoot 3: Warped i opisuje se kao još jedan veliki izazov za igrače.

U svojoj izjavi povodom ove najave autori su rekli da su želeli da kreiraju novi izazov i vrate igrače u dane kada su se po prvi put susreli sa poznatim junakom. Kako oni ističu ,,jako je zabavno praviti nove nivoe za Crash Bandicoot igre”. Možda vole i da nerviraju igrače?

Future Tense je drugi nivo koji je objavljen nakon premijere igre za PS4 konzolu, jer je nešto ranije već dodat nivo Stormy Ascent.

Podsetimo, N.Sane Trilogy je prvobitno izašao samo za PlayStation 4 konzolu, a onda je Activision šokirao igrače i potvrdio da će Crash po prvi put u istoriji iskoračiti sa PlayStation platforme i doći na druge igračke platforme.

Datum premijere novog nivoa, 29. jun, se poklapa sa debijem igre za Xbox One, PC i Nintendo Switch, a igru možete da naručite odmah.

U odvojenoj izjavi predstavnika studija Vicarious Visions potvrđeno je da će N.Sane Trilogy u PC verziji raditi u 60 frejmova u sekundi.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!