Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Football Manager 2018 prognozira Srbiju u polufinalu, a Hrvatsku u finalu SP!

Balkanska čuda, ili kako Football Manager 2018 veruje u nas

Sasvim očekivano, početak Svetskog prvenstva u fudbalu je prilika da se u raznim igrama simulira ishod ovog takmičenja, a ako je verovati Football Manageru 2018, Srbija će biti pravo čudo ovog turnira, ali i Hrvatska.

Britanski Dream Team FC objavio je rezultate svoje simulacije a kad je reč o grupi u kojoj je Srbija, simulacija kaže da ova zemlja završava kao prva u svojoj grupi, a nakon šokantnog poraza Brazila od Kostarike. Kao najbolji igrač Srbije ističe se Sergej Milinković-Savić. Od ostalih rezultata, izdvaja se ispadanje jednog jedinog favorita, Urugvaja, dok Hrvatska takođe završava prva u svojoj grupi, ispred Argentine.

Po ovoj prognozi, osmina finala donosi nekoliko vrlo interesantnih duela, ali u prvom planu je sudar finalista prethodnog prvenstva – Nemačke i Brazila. Taj meč po prognozi dobija Nemačka sa 2-0, a iznenađenja čine Rusi koji izbacuju Portugaliju, odnosno Hrvati koji šokiraju Francuze! Srbija po prvi od 1990. prolazi prvu eliminacionu rundu pobedom nad Švedskom.

Četvrtfinale donosi duele Rusije i Hrvatske, Španije i Argentine, Srbije i Kolumbije odnosno Nemačke i Poljske. Hrvati završavaju kao pobednici herojskom partijom Dejana Lovrena, Argentina dobija Špance sa 4-2, Nemci posle 4-4 prolaze na penale a Srbija izbacuje i Kolumbiju pa igra svoje prvo polufinale od 1962, pošto je FIFA vodi kao naslednicu Jugoslavije.

U polufinalu Hrvatska ruši Nemačku golom Luke Modrića a Argentina dobija Srbiju sa 2-1. Strelci su bili Milinković-Savić, Messi i Dybala. Finale je donelo mnogo manje neizvenosti jer ga Argentina dobija sa neverovatnih 5-1 i tako vraća titulu u svoje vlasništvo posle 32 godine pauze! Deluje li ovakav ishod turnira moguće? Nismo ubeđeni, ali ko zna! Kad je mogla da se desi Grčka 2004, valjda može i sve drugo.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!