Marvel Heroes će biti ugašen krajem godine

PC Slider Sony Vesti Xbox

Disney je objavio da će krajem godine raskinuti saradnju sa razvojnim timom Gazillion Entertainment, što će kao rezultat imati gašenje servera za igru Marvel Heroes Omega.

Marvel Heroes je MMORPG koji je objavljen 2013. godine kada su ga mnogi navodili kao najbolju besplatnu alternativu za Diablo. U igru je bio ubačen ogroman broj heroja iz Marvelovih stripova, što je bio dodatni razlog da sve stripadžije isprobaju ovaj naslov.

Razvojni tim je sredinom ove godine predstavio veliki apdjet i preimenovao naslov u Marvel Heroes Omega, ali je peč došao sa brojnim diskutabilnim izmenama koje su iznervirale mnoge ljubitelje igre, nakon čega je broj aktivnih igrača počeo da opada. Nisu svi igrači bili iznenađeni, jer su u poslednje vreme bili vidljivi tragovi da ,,nešto” nije u redu, poput izostanka eventa za bitne datume (premijera Thor: Ragnarok filma ili eventa za Noć veštica na primer), a i pojedini administratori na forumu su prestali da se pojavljuju i postavljaju poruke.

U izjavi je navedeno da će serveri biti ugašeni 31. decembra 2017. godine.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password