Heroes & Generals dobija veliki apdejt – Gamescom 2017 Interview

Interview Videos

Producent igre Heroes & Generals Jacob Andersen u našem intervjuu otkrio je šta sve sprema danski razvojni tim za svoju free-to-play igru.

,,Sledeći apdejt koji ćemo objaviti popuniće igračev arsenal, a osnovicu čine novi avioni, kao i tabela za najbolje rezultate. Istovremeno radimo i na nekim komplikovanijim stvarima, a pod time podrazumevamo tank-only mod igre koji će uskoro biti dostupni na našim test serverima”, rekao je Andersen.

U tank-only modu igrači će se boriti protiv drugih igrača samo u oklopnim vozilima dok će ih pratiti AI pešadija. Ovo treba shvatiti pomalo kao mobove u MOBA igrama, ali Andersen ističe da će biti jako važno kakvo vozilo igrač odabere za bitku.

Andersen je takođe pričao i o tome šta čini Heroes & Generals posebnim u odnosu na konkurente,  a to i  ceo video možete pogledati na našem kanalu.

Steam stranica / zvanična stranica

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password