Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

VideoGame Arena u septembru

Gamescom izveštaj, intervjui, najave novih igara, gameplay klipovi i još mnogo iznenađenja – sve ono na čemu smo radili, dok nismo radili. 🙂

Možda ste primetili da nismo bili aktivni u poslednje vreme (well, neaktivniji nego obično makar), ali to ne znači da za to vreme nismo pripremali novi sadržaj za VGA portal i YouTube kanal.

Tokom cele prethodne nedelje bili smo na Gamescom i Devcom sajmovima u Kelnu tokom kojih smo radili na novom ekskluzivnom materijalu. Nismo žurili da objavimo taj materijal što pre, već smo hteli da to što lepše obradimo i prezentujemo, zbog čega smatramo da će se čekanje isplatiti.

Intervju sa autorima igre Heroes of the Storm smo već najavili, pripremamo i izveštaj sa sajma (deo će biti objavljen u pisanoj formi u magazinu Gamer pa skoknite do trafike 15. septembra), a šta još imamo snimljeno saznaćete uskoro. Možete da očekujete i dosta novih članaka na portalu.

Osim toga VGA Crew je snimio nove gameplay snimke, imali smo nove goste, a šta se igralo i kako sad izgleda VGA Challenge top lista moćićete da vidite krajem druge  nedelje septembra.

Svi oni koji nas prate redovno znaju otprilike šta da očekuju, ali smo se ipak potrudili da pripremimo nova iznenađenja (jedno glasanje, novi giveaway i… možda još nešto 😉 ).

Potrudićemo se da popunimo kraj avgusta i ceo septembar sadržajem, sve dok ne krenu da stižu nove igre što ćemo takođe ispratiti kao i do sad i kao retko ko drugi u regionu pisanim i video recenzijama.

Teško je na kraju izbeći ono čuveno “nastavite da nas pratite redovno”, ali mislimo da će biti svašta nešto zanimljivo, pa… Nastavite da nas pratite redovno!

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!