Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Stigao Call of Duty: Infinite Warfare

Danas je objavljen Call of Duty: Infinite Warfare, ali i remasterizovana verzija jedne od najboljih igara u serijalu – Modern Warfare.

Infinite Warfare kao i njegovi prethodnici donosi uzbudljiv multiplejer mod, singplejer kampanju, kao i uvek zanimljiv zombi kooperativni mod “Zombies in Spaceland” koji je ovog puta rađen u maniru filmova iz osamdesetih godina prošlog veka.

Vlasnici PlayStation 4 konzole i PlayStation VR naočara moći će da isprobaju i Jackal Assault igru koja će biti dostupna kao besplatan apdejt.

Premijeru i ove igre prate problemi koje ima PC verzija. Naime, pošto se igra prodaje paralelno na Windows Store i Steam servisima, zvanično je potvrđeno da multiplejer funkcioniše odvojeno na obe platforme. To znači da će Steam igrači moći da igraju samo sa Steam igračima i obrnuto u slučaju gejmera koji su svoj primerak pazarili preko Windows Storea.

Mada je najnoviji Call of Duty primio možda i najžustriju negativnu kritiku do sad, naše komentare sačuvaćemo za opis koji ćemo objaviti uskoro.

Ipak, daleko više pažnje trenutno privlači Modern Warfare Remaster koji za sad dolazi samo kao deo Legacy edicije Infinite Warfarea. Za razliku od prethodnih remasterizovanih igara koje smo imali prilike da vidimo nova verzija jednog od najpopularnijih Call of Duty naslova u poslednje vreme imaće i multiplejer mod sa deset mapa iz originalne verzije.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!