Activision opet iznenadio: Call of Duty Infinite Warfare beta ekskluziva za PlayStation 4!

PC Slider Sony Vesti Xbox

Activision je zvanično objavio da će multiplejer beta za Call of Duty: Infinite Warfare početi 14. oktobra, ali samo u verziji za PlayStation 4.

Beta će biti dostupna i Xbox One igračima, ali tek od 21. oktobra, koji će imati samo tri dana da probaju Infinite Warfare! Razvojni tim planira da završi betu 24. oktobra, pa će dakle PS4 vlasnici imati 10 dana za igru, a Xbox One igrači samo 3!

Vremenske ekskluzive nisu novost, a ovim je Sony tek uzvratio mali udarac Microsoftu koji je u poslednje vreme bio agresivniji (Rise of the Tomb Raider tek narednog meseca stiže na PS4).

No, PC igrači su ipak prošli najgore, jer oni neće ni dobiti priliku da učestvuju u beti.

Ovo je još jedna kontraverzna odluka Activisiona, koji je pod “rafalnom paljbom” igrača još od prve najave za Call of Duty: Infinite Warfare. Beta će biti odličan način da se proveri kao izgleda novi CoD koji stiže 4. novembra.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password