Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Novi Life is Strange naterao Don’t Nod da odloži izlazak igre Lost Records: Bloom & Rage

Razvojni studio Don’t Nod Entertainment odlučio je da odloži izlazak svoje nove avanturističke igre iz dva dela, Lost Records: Bloom & Rage, za početak 2025. godine. Ova odluka je doneta kako bi se omogućilo igri Life Is Strange: Double Exposure, koja izlazi krajem ove godine, da dobije dovoljno pažnje.

Lost Records je prvobitno trebalo da bude objavljen krajem 2024. godine, što je ujedno i period kada je zakazan izlazak novog nastavka serijala Life Is Strange. Umesto da obe igre izlaze u isto vreme i konkurišu jedna drugoj, Don’t Nod je odlučio da pomeri datum izlaska Lost Records na 2025. godinu. Serijal Life Is Strange je započeo upravo ovaj studio sa prvom igrom i nastavkom Life Is Strange 2, dok je razvoj preuzeo Deck Nine sa igrama Before the Storm iz 2017. godine i True Colors iz 2021. godine.

“Odlučili smo da pomerimo datum izlaska Lost Records: Bloom & Rage na početak 2025. godine. Znamo da ste svi uzbuđeni zbog obe igre i želeli smo da osiguramo da svaka od njih ima dovoljno prostora da zablista. Verujemo da će čekanje biti vredno toga,” izjavili su iz studija Don’t Nod.

Life Is Strange: Double Exposure će biti objavljen 29. oktobra ove godine, dok će Lost Records: Bloom & Rage, koji će biti izdat u dva dela, biti dostupan početkom sledeće godine. Obe igre će biti dostupne na platformama PlayStation 5, Xbox Series X/S i PC.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!