Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Neočekivana najava Metal Gear Solid 3 Remake oduševljava fanove širom sveta

Metal Gear Solid 3 Remake iznenađenje jedno od zvezdi PlayStation showcase događaja

Treća igra legendarnog serijala, koji je 1998. godine kreirao popularni Hideo Kojima, dobija potpuno novo ruho koje će oživeti avanture Solid Snake-a na najnovijoj generaciji konzola i računara.

Nakon dugih spekulacija i nagađanja, izdavačka kuća Konami i razvojni studio Virtuos objavili su zajedničku saradnju na rimejku treće Metal Gear Solid igre. Ovaj tim, koji je zadužen za uspešne portove kao što su Final Fantasy X | X-2 HD Remaster ili Batman: Return to Arkham, ima zadatak da očuva duh originalne igre, dok istovremeno donosi sveže ideje i poboljšanja u vizuelnom i tehničkom pogledu.

Metal Gear Solid Remake planiran je da bude više od pukog fejslifta. Razvojni tim Virtuos obećava da će održati duboku narativnu priču i karakterističnu igračku mehaniku koja je učinila originalnu igru jednom od najuticajnijih u istoriji gaminga. Pored toga, remasterizovana verzija donosiće prelepo redizajnirane pejzaže, likove i animacije, prilagođene savremenim standardima.

Rimejk koji je nazvan Metal Gear Solid Delta: Snake Eater će biti dostupan na PlayStation 5, Xbox Series X i PC platformama. Vlasnici konzola očekuju vizuelno zadivljujuće iskustvo uz podršku naprednih tehnologija i mogućnosti koje nude najnovije konzole. PC igrači će takođe biti u mogućnosti da se pridruže avanturi Solid Snake-a, iskusivši prepoznatljivu atmosferu i taktički pristup za koji je serijal poznat.

Konami i Virtuos nisu otkrili tačan datum izlaska, ali fanovi nisu mogli da sakriju uzbuđenje što će ponovo proživeti svoje omiljene trenutke iz Metal Gear Solid-a. Očekuje se da će remake biti dostupan u narednih godinu dana, a do tada ostaje nam da pratimo najnovije informacije i detalje ove jedva dočekane obnove kultne igre.

Metal Gear Solid Remake najava je definitivno jedan od najvećih događaja u gaming industriji ove godine, a fanovi nestrpljivo iščekuju priliku da ponovo zaroni u svet intrige, špijunaže i taktičke akcije koji je Metal Gear Solid učinio legendarnim.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!