Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

The Judgment Collection – Ultimativno PC izdanje

Velika seoba konzolnih hitova koja je ovih dana u toku poprima sve ozbiljniji obim. Istina je, revoluciju predvodi Sony, koji se odrekao svojih najvoljenijih ekskluziva, ali ni drugi izdavači ne zaostaju previše. Sega, već standardno svoje igre prevodi na PC platformu, pa je za Judgment bilo samo pitanje vremena. Čekanje je ipak potrajalo, jer popularni izdavač u prvi mah nije mogao da se dogovori sa agencijom koja predstavlja glumca i muzičara koji tumači glavnu ulogu, no srećom, izgleda da je taj problem rešen jer smo ovih dana dobili The Judgment Collection – totalno reizdanje koje obuhvata obe igre i sve objavljene dodatke.

Obe igre su nas svojevremeno podjednako oduševele, pa uz opis na ovoj strani, nećemo se previše zadržavati na detaljima. Dok ne kliknete na link, spomenućemo samo da se radi o akcionoj igri sa fokusom na tuču, iza koje stoji jedna od najozbiljnijih krimi avantura koju smo igrali u poslednjih bar pet godina.

The Judgment Collection 5

PC port nadograđuje remasterizovanu verziju za PlayStation 5 i Xbox Series X/S konzole uz više rezolucije, detaljna podešavanja (frame rate cap do 120, SSAO, FXAA, MLAA i sve ostale četvoroslovne skraćenice) stabilniji frejmrejt i podršku za Steam Deck. Hardverski zahtevi su donekle više nego što smo očekivali, ali čak i na prosečnim konfiguracijama će raditi pristojno. Svakako bolje od Yakuza Kiwami 2 koji je ostao upamćen po velikim problemima koji ni dan-danas nisu ispravljeni.

Iako kolekcija ima sijaset grafičkih podešavanja i izbor ponuđenih rezolucija, moramo primetiti da ultrawide podrška nije izvedena u potpunosti. To znači da The Judgment Collection takođe ima recept koji primenjuju novi Assassin’s Creed naslovi koji imaju podršku za široke monitore u gejmpleju, ali ne i tokom međuanimacija gde se pojavljuju crni letterbox. Rešenje se već može naći na internetu, pa ovome nedostatku ne pridajemo preveliki značaj.

The Judgment Collection 7

Ovo je izdanje koji igrači možda mogu da preskoče jedino ukoliko su već imali priliku da obe igre odigraju i pređu na konzolama. U drugom slučaju, The Judgment Collection od nas dobija toplu preporuku, jer obe igre, kao i The Kaito Files ekspanziju za Lost Judgment gejmeri dobijaju po nešto nižoj ceni. Za više od stotinu sati, koliko ona nudi, verujte nam da vredi svakog dinara.

Igru nam je poslala Sega, ali to nije uticalo na konačnu ocenu u skladu sa našom politikom o objektivnosti.

Ukratko

The Judgment Collection – Ultimativno PC izdanje

The Judgment Collection od nas dobija toplu preporuku, jer obe igre, kao i The Kaito Files ekspanziju za Lost Judgment gejmeri dobijaju po nešto nižoj ceni. Za više od stotinu sati, koliko ona nudi, verujte nam da vredi svakog dinara.
8.5
Ne propuštati!
Izvođenje
8.5
10
Grafika
8.5
10
Zvuk
9.0
10

Podelite ovaj tekst:

Pročitajte i:

0

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Gejmplej
  Grafika
  Zvuk
  A mininum rating of 0 is required.
  Please give a rating.
  Thanks for submitting your rating!

  Thanks for submitting your comment!