Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Realno je da nemate hardver za normalno igranje “Gotham Knights”

Gotham Knights jedna je od prvih igara koja će vas suočiti sa tim da vaš kompjuter više nije dovoljno dobar za moderne igre. Kao što je moglo da se pretpostavi na osnovu minimalne hardverske zahtevnosti koja je bila veoma visoka, preporučena konfiguracija je jača od većine onoga što danas poseduje igrači.

Naime, za igranje u high modu i to samo u 1080p rezoluciji, Gotham Knights od vas zahteva makar Intel Core i7-10700K ili Ryzen 5 5600X procesor, što će za mnoge već biti veliki problem. Dalje, ovo je jedan do prvih naslova koji zahteva 16 GB memorije kao preporuku. Najbolnija tačka ipak je GPU, jer razvojni tim tvrdi da će vam sve slabije od RTX 2070 odnosno RX 5700 XT biti dovoljno. Sa druge strane, prostor za instalaciju je skromnih 60 GB. S obzirom da se kod nas, ali u dobrom delu sveta grafičke kartice te generacija i dalje prodaju po bezobrazno visokim cenama, nema sumnje da će mnogi odustati od kupovine igre.

Sve postaje još gore kad znamo da su dosadašnji utisci o igri prilično negativni, a niko nije oduševljen grafičkom podlogom. Oni koji su je probali, vizuelni aspekt opisuje kao prosečan, odnosno kao da igrate naslov star desetak godina, a koji je potom remasterovan na najjeftiniji mogući način. Da podsetimo, ni igrači na konzola neće proći bolje, s obzirom da razvojni tim smatra čak i Xbox Series X preslabim da ponudi više od 30 fps, a oni tvrde i da je performance mod nemoguć. Ah da, igra koristi Denuvo zaštitu, tako da zaboravite na mogućnost da ovaj naslov isprobate i proverite da li on radi kako treba pre nego što se odlučite na kupovinu.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!