Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Gotham Knights radi u samo 30 fps na konzolama!

Izgleda da smo previše očekivali od konzola sadašnje generacije. Nakon što je postalo jasno da će tek delić njih raditi u punoj 4K rezoluciji i imati podršku za ray tracing, sad se ispostavlja i da 60 fps neće biti standard.

Kako prenosi Eurogamer, Gotham Knights će kao jedna od najisčekivanijih igara u oktobru raditi u samo 30 fps na aktuelnoj generaciji konzola, a neće biti ni uobičajenog perfromance moda. Ako se nadate da je to samo privremena odluka, producent ovog naslova, Fleur Marty, navodi da je stvarnost dosta drugačija. Kako ona navodi, igra je tako zamišljena da je nemoguće praviti grafičke kompromise kako bi se došlo do stabilnih 60 frejmova u sekundi. Kako se još navodi, detaljan svet igre i kooperativni režim ne ostavljaju prostor da se bilo šta uradi.

Ovo znači da će samo PC verzija igre omogućavati 60 fps, a kako se navodi, za 60 fps u 1080p pri najmanjem nivou detalja, neophodan je i5-9600k/Ryzen 5 3600, 8 GB RAM i grafička kartica ranga GTX 1660 Ti odnosno RX 590. U prevodu, malo je PC igrača koji će moći da iskuse igru u punom sjaju, čak i u 1080p rezoluciji. Ipak, mnogi se pitaju da li će igrači želeti da iskuse igru, jer dosadašnje najave baš i ne zvuče sjajno. Kako se navodi, ona nema elemenata koji posebno oduševljavaju i deluje kao naslov koji će brzo biti zaboravljen. Gejmplej videi inače cure u javnost, a jedan od njih možete pogledati ovde, pošto ih na YouTubeu redovno brišu.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!