Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

I zvanično: Jedna od prvih PS5 ekskluziva najavljena za PC!

Sony nastavlja sa politikom izdavanja svojih PS5 ekskluziva na PC-ju, a kako se i očekivalo, sledeći na redu je Sackboy: A Big Adventure. Kao jedan od ranih naslova za PS5, ovo će biti i debi serijala na PC-ju.

Igra je inače pomalo iznenađujuće najavljena na YouTube kanalu južnoameričkog ogranka Sonyja, ali nema nikakve sumnje da ovo možemo tretirati kao zvaničnu informaciju, piše Eurogamer. Dobre vesti su i to što na igru nećemo dugo čekati, jer će se ona pojaviti već 27. oktobra, a moguće ju je naručiti već sad. Kad je reč o specifičnostima PC izdanja, pominje se podrška za Nvidia DLSS, 120 fps, VRR, kao i podrška za nestandardne rezolucije ultrawide monitora.

Oktobar će svakako biti baš interesantan kad je reč o Sonyju, jer će kompanija 19. oktobra objaviti i Uncharted: Legacy of Thieves za PC. Sem toga, očekuje se i da uskoro bude najavljen Returnal koji se uz Steam azi pojavio još u maju, a govori se i da je konverzija već završena, pa se samo čeka pogodan momenat za objavljivanje. “Pogodan momenat” je naravno trenutak kad Sony proceni da je potencijal igara na PS5 već iskorišćen i da nema nikakve štete od njenog izbacivanja na PC-ju. To je i dalje u suprotnosti sa Microsoftom koji sve svoje Xbox ekskluzive paralelno objavljuje i za Windows.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!