Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Verovali ili ne: Beyond Good & Evil 2 je još u razvoju!

Vreme od početka rada na nastavku kultnog hita Beyond Good & Evil sad se meri dvocifrenim brojem godina, a činilo se da je on prepušten zaboravu, jer odavno nema baš nikakvih vesti. Međutim, istina je na sreću drugačija, prenosi Eurogamer.

Iako je autor serijala napustio razvoj igre pre dve godine, dizajnerka narativa igre Sarah Arellano obratila se javnosti na Twitteru rekavši kako je ona sad angažovana kao glavni scenarista! Da ovo nije nikakva glupa šala potvrđuje to što je ona prethodno radila u Blizzardu, odnosno na World of Warcraftu. Naravno, ona nije ništa govorila o čitavom projektu, ali u ovom momentu, sama vest da je igra živa i zdrava je važnija od svega drugog!

Prvi Beyond Good & Evil pojavio se još 2003. godine na PC-ju i tad aktuelnim konzolama, a ovaj nastavak prvi put je najavljen još 2008. godine! Od tad, informacije o igri ostale su retkost, a njen autor Michel Ancel iznenađujuće je napusti industriju video igara pre dve godine, rekavši da želi da se posveti zaštiti ugroženih životinjskih vrsta. Ipak, mediji su prenosili da je on unosio haos u razvoj igre i da su se mnogi zaposleni žalili na njega. Posle svega, neće uopšte biti lako da Beyon Good & Evil 2 ispadne kako bi fanovi želeli, ali možemo da se nadamo kako će Ubisoft nekako uspeti da spasi situaciju i projekat koji je najkontroverzniji u istoriji kompanije. Pritom, igra obara rekord Duke Nukema Forevera koji se pojavio 15 godina nakon prve najave.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Thanks for submitting your comment!