Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Naughty Dog očajnički pokušava da dokaže da The Last of Us rimejk vredi 70 evra

Rimejkovi igara mogu da budu prava umetnost, a to smo videli recimo na primeru Crash Bandicoot trilogije. Međutim, problem je kad kompanije rade rimejk igara koje su još relativno sveže i pritom imaju odlične remastere.

Naughty Dog tako je pod žestokom paljbom otkako je najavio The Last of us Part 1 za PS5 (a potom i PC), jer je reč o rimejku igre koja se pojavila 2013. za PS3, a godinu dana kasnije dobila i odličan PS4 remaster. Naime, kompanija očajnički pokušava da dokaže kako je ovo treće izdanje drastično bolje od remastera, i da apsolutno vredi 70 evra. Na Twitter profilu kompanije tako je usledilo novo poređenje između PS4 i PS5 verzije. Očekivano, mišljenja su podeljenja oko toga da li su unapređenja zaista značajna, ali izgleda da se gotovo svi slažu da je 70 evra previše u svakom slučaju.

U prilog negativnom stavu o igri ide i to što je ovaj rimejk osim primetno bolje (ali nikako revolucionarne) grafike i bolje prilagođenosti za ljude sa invaliditetima ne donosi apsolutno ništa. Usled toga, normalna su poređenja sa Demon Souls rimejkom koji je koštao gotovo dvostruko manje, a pritom je osim grafike poboljšao i sve drugo. Kako se čini, ovo neće biti naslov koji ćemo moći da preporučimo sve dok se ne pojavi na velikim popustima.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!