Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

God of War je stigao na Xbox, ali nije ono što mislite

Microsoft je dozvolio da svako, bez ikakve kontrole može da objavi svoju igru za Xbox Series konzole kroz Xbox Creators Collection, a takva politika već donosi prve plodove koji se mogu smatrati i pokušajem prevare.

Ovaj naslov nosi interesantan naziv War Gods Zeus of Child, ali haotično ime odlično se slaže uz haotičan gejmplej. Naravno, ovde ste u ulozi Kratosa (sve sa bradom) koji se nalazi u areni i jedini cilj mu je da umlati što više čudovišta koja se pojavljuju do beskraja. Ovo već samo po sebi zvuči kao naslov koji će vam dosaditi za pet minuta, ali stanje je zapravo još gore! Naime, sve je ovde očajno, pa tako animacija kretanja unazad ne postoji, već Kratos samo pluta. Isto tako, kroz protivnike možete prolaziti bez problema, a i oni jedni kroz druge.

Ono što nije smešno jeste da se ovaj naslov prodaje za oko četiri evra, a očigledna namera autora je prevari neke očajnike kojima je Xbox jedina igračka platforma i mnogo pate za God of Warom. Kako je Eurogamer iskopao, autor ove igre je izvesna kompanija Dolaka Ltd, a koju zapravo čini jedna osoba iz Londona. Ista osoba prethodne nedelje već je objavila podjednako očajni klon Fall Guysa pod nazivom Dinasaur Falling Survival. Zaista se pitamo kako Microsoft ovo dozvoljava sebi i hoće li ipak početi da kontroliše šta se sve objavljuje.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!