Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

PlayStation Plus igre za avgust se ne propuštaju!

Kako to obično biva, krajem svakog meseca procuri lista PlayStation Plus igara za naredni mesec, a nakon jako dobrog jula, uslediće još bolji avgust. Kako prenosi pouzdani Dealabs, dobićemo tri dobro poznata naslova, i to Tony Hawk’s Pro Skater 1+2, Yakuza: Like A Dragon i Little Nightmares.

Od ova tri naslova, samo Little Nightmares postoji u PS4 verziji, ali naravno da je i on igriv i na PlayStationu 5. Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 jedan je od najboljih rimejka koje smo videli, a Activision je neverovatnim naporima uspeo da licencira praktično sve stare skejtere i muziku. Na sve to, u igre je dodato i nešto svežeg sadržaja, a igre su obogaćene i sa par gejmplej inovacija koje smo viđali u kasnijim nastavcima.

Sa druge strane, Yakuza: Like a Dragon predstavlja novi početak Yakuza serijala, s obzirom da u priču uvodi potpuno nove likove. Najveću razliku svakako predstavlja izmenjen gejmplej, s obzirom da su borbe sad poteznog karaktera. Iako se to činilo kao rizična odluka, na kraju se ispostavilo da su je igrači prihvatili. Kao i obično, čeka vas i tona mini igara, tako da je ovo naslov koji opušteno možete igrati do kraja godine, a predznanje iz prethodnih nastavaka nije vam potrebno.

Na kraju, tu je Little Nightmares koji je za razliku od prethodna dva naslova rađen sa mnogo skromnijim budžetom, ali poseduje unikatni šarm. Ova kombinacija akcije i rešavanja zagonetki u horor okruženju može fino da vas ohladi tokom letnjih noći… ili možda tokom jedne letnje noći, s obzirom da je prilično kratka. Sony bi trebalo da potvrdi ove igre narednih dana, a one će biti dostupne već naredne nedelje svim korisnicima bilo kog PS plus paketa.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Thanks for submitting your comment!