Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

EA Sports i FIFA 23 učinili veliku čast srpskom fudbalu!

Ovih dana čuli smo i lepe i ružne stvari vezane za FIFA 23, a sad se opet vraćamo pozitivnim vestima. Naime, kompanija je objavila ne samo da se fudbalski klub Juventus vraća u igru pod svojim pravim imenom, već i da će ambasador igre postati srpski fudbaler, Dušan Vlahović!

No, pođimo redom. Nakon trogodišnjeg odsustva, Juventus se vraća u FIFA, koji je prethodno bio ekskluziva Pro Evolution Soccera, odnosno eFootballa. I ne samo to, već je EA Sports uzvratio Konamiju istom merom, tako da je višestruki prvak Italije sad jedino prisutan u FIFA 23 i budućim igrama iz kompanije. Naravno, prava na klub uključuju i dresove, odnosno stadion, Ipak, nama je posebno interesantno što je u centru pažnje buduća zvezda svetskog fudbala Dušan Vlahović, kako ga opisuje VG 24/7.

Naime, srpski reprezentativac biće jedno od zaštitnih lica igre i njen promoter, a za potrebe igre, on je već uradio novo skeniranje lica, kako bi izgledao maksimalno autentično. OK, to teško da će pomoći da se srpski klubovi nađu u igri, ali eto valjda potvrde da nas EA Sports ne mrzi, već da ih jednostavno nije briga za ligu koja će naredne godine imati direktnog predstavnika u Ligi šampiona, što se donedavno činilo kao glupa šala. Inače, povratak Juventusa ne znači da će italijanska Serie A biti kompletna, s obzirom da je par klubova poput Rome ili Atalante i dalje pod Konamijevom šapom.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Thanks for submitting your comment!