Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Bully rimejk u Unreal Engineu 5 izgleda nestvarno!

Lakoću rada u Unreal Engineu 5 najbolje ilustruju brojni zanimljivi fan projekti, poput rimejka GTA igara. Sličan tretman sad je dobio i još jedan hit Rockstar Gamesa koji odavno zaslužuje rimejk, ribut ili makar nekakav rimaster.

Trejler za igru u trajanju od dva minuta pokazuje dobro poznato okruženje igre u novom ruhu, uz neverovatnu količinu detalja i obavezan rej trejsing. Iako je u pitanju delo amatera, razlike u odnosu na originalnu igru neverovatne su i služe samo kao još jedan podsetnik da Bully zaslužuje drugu šansu. Naravno, ovaj fan Bully rimejk zamišljen je samo kao demonstracija, s obzirom da bi Rockstar svaki takav projekat ekspresno ugasio.

Glasine da je Bully 2 u izradi povremeno se pojavljuju, ali s obzirom da Rockstar Games sve svoje snage koncentriše na GTA VI, bilo bi čudo da on izađe do kraja ere sadašnje generacije konzola. Poslednje informacije o igri pojavile su se još pre tri godine, a tad je rečeno da je Rockstar Games 18 meseci radio na njemu, ali da je projekat obustavljen još 2013. godine. Naravno, Rockstar Games nije uopšte želeo da se oglašava povodom svega-

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Thanks for submitting your comment!